Ida 1 photo Erik Liss_edited.jpg

OM MIG

"Driver podcasten Medberoendepodden"

"Föreläser om medbero-ende och mina egna erfarenheter -

erbjuder även workshops"

"Erbjuder brukarrevisioner via RSMH"

"Skriver både skönlitterärt och journalistiskt"

Jag är en driven person som lägger all min energi på sådant jag brinner för och har funnit att mitt arbetsliv blir mer stimulerande när jag får utveckla flera av mina förmågor och intressen. Det jag i grund och botten brinner för är människor, 

kommunikation, kreativitet, utveckling och 

motivation.

Som person är jag nyfiken, kunskapstörstande, 

inkännande, öppen, reflekterande och rolig men kan när som helst möta djupaste allvar med båda fötterna på jorden. Sedan är jag en drömmare och en rastlös kreativt själ. 

Detta sysslar jag med:

  • Driver Medberoendepodden som är Sveriges största podcast om medberoende (Se Medberoendepodden)

  • Föreläser om mina egna erfarenheter och om medberoende generellt: hur det uppkommer, hur det ter sig samt hur man kan ta sig ur det (Se Föreläsning)

  • Håller workshops om medberoende och hur man kan förbättra anhörigvården - alt. för personer som vill ta sig ur sitt eget medberoende (Se Föreläsning)

  • Arbetar som Brukarrevisionssamordnare (Se Brukarrevision)

  • Skriver på ett skönlitterärt projekt och finns även tillgänglig för intervjuer, krönikor, essäer och andra journalistiska texter  (Se Författande)

  • Driver mindre projekt - forskning om medberoende på gång (Håll ögonen öppna!)

  • Studerar sådant som höjer min kompetens inom de områden som intresserar mig. Tar just nu en kandidatexamen i Kreativt skrivande (se CV)

Jag startade min karriär som frisör och hårstylist och har arbetat på Stockholms bästa salonger samt stylat för tidningar som t.ex. Elle. Jag har även arbetat som utbildare/lärare i branschen, haft rollen som ansvarig för marknadsföring och copywriting i branschen/salong.